PowerSlim prijzen

Naast dat je kilootjes kwijt wilt, is het natuurlijk ook belangrijk om te weten hoeveel PowerSlim jou gaat kosten. De hoogte van jouw investering zal afhankelijk zijn van hoeveel je wilt afvallen en hoe lang je het PowerSlim programma gaat volgen. Om een reële berekening te maken, kan onderstaande als richtlijn worden aangehouden.

 

PowerSlim kost ongeveer €2,50 per maaltijd. Afhankelijk van jouw persoonlijke programma nuttig je per dag 4 tot 6 PowerSlim producten. Omdat PowerSlim een groot assortiment aan producten heeft, kan ik me voorstellen dat je niet weet hoe en met welke producten te starten. Een aanrader is om te beginnen met het PowerSlim Starterspakket van €159,00. Hiermee kan je de eerste 8 tot 11 dagen overbruggen. Het Starterspakket bevat de maaltijden, een shaker, vitamines en mineralen voor één maand en het handige PowerSlim kookboek t.w.v. €14,95.

 

Belangrijk om te weten is dat je naast jouw PowerSlim programma weinig extra boodschappen hoeft te doen. Je kunt er voor kiezen om ’s avonds vlees of vis met groente te eten. Je krijgt een kaart waarop precies staat welk soort en hoeveel vlees of vis verantwoord is met welke groente.

PowerSlim is een afslankprogramma met een zeer breed assortiment aan producten. Je wordt persoonlijk begeleid. Je komt wekelijks terug om te wegen en kan je terecht voor al jouw vragen.

Na het behalen van jouw ideaal gewicht, begeleid ik jou nog gratis voor één jaar lang. Dat betekent dat we maandelijks even samenkomen. We bespreken dan hoe het met jouw gaat en indien gewenst kan er een lichaamsmeting worden gedaan.

 

Wil je meer informatie, maak dan vrijblijvend een afspraak voor een GRATIS intakegesprek.

 

 

Uw Naam (verplicht)

Uw e-mail (verplicht)

Onderwerp

Uw Bericht

Wednys Fotografie-3890

 

 

PS00001_PowerSlim-Starterspakket

 

 

IMG_8428