Ervaringen

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

PowerSlim_Ervaringen_Marjolein_Sweron_Na_2

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Campagne_Najaar_Online_banner_300x424

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

PowerSlim_logo_2014

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

PowerSlim_logo_2014

 

 

 

 

 

Ik voel mij fit en energiek!*

Wypkje Papma-Stapert, 39 jaar uit Stiens

Hardlopen, dat is wat ik graag weer wilde doen, lekker die wind in mijn gezicht en gedachten ordenen. Een geluksmoment voor mezelf. Na een aantal pogingen kwam ik al snel tot de conclusie dat mijn (over-)gewicht daarin een belemmering ging vormen, blessures, last van mijn knieën en onvoldoende energie.

Ik wilde het anders. Al mijn hele leven speelt mijn gewicht een rol. Om het enigszins binnen de perken te houden had ik mezelf een eetpatroon aangeleerd waarvan ik wel wist dat het niet deugde. Maar hoe moest ik dit eetpatroon doorbreken? Toen kwam Nena van Reviva Body Shape in Stiens op mijn pad. Ik noemde haar PowerSlim-Nena.

Bij haar heb ik mijn verhaal gedaan en mijn doelstelling besproken. Het waren niet de kilo’s die mij dwars zaten, maar het gemis aan beweging en het genot van smakelijk eten. Tot mijn grote verbazing trof ik direct een luisterend en begrijpend oor. Meteen daarna werd mij een spiegel voorgehouden, je moet het zelf doen!

En die weg ben ik ingeslagen, met een goed gevuld starterspakket ging ik op pad. Wat een omschakeling die eerste twee weken, van een verkrampt voedingspatroon naar gevarieerd, smakelijk en regelmatig eten. Week na week gaat het beter. Ik vind mijn nieuwe levensstijl heel erg aangenaam. Ik voel mij fit en energiek!

De knop gaat gestaag om. Nena is daarin een grote stimulator, alle hulde voor haar coaching!
Mijn afvalproces verloopt niet snel, maar mijn fysieke conditie daarentegen verbetert in korte tijd enorm en wat een boost geeft dat! Al met al kan ik inmiddels zeggen dat deze levensstijl me veel meer geeft dan een gezond gewicht. Het PowerSlim afslankprogramma past goed bij mij. Ik ben er nog niet, maar wel al een heel eind op de goede weg!

Wil je meer informatie, maak dan vrijblijvend een afspraak voor een GRATIS intakegesprek.

Uw Naam (verplicht)

Uw e-mail (verplicht)

Onderwerp

Uw Bericht

 

 

Ik besloot mijn goede voornemen dit keer eens echt waar te maken!*

 

 heb eigenlijk nooit overgewicht gehad. Terugkijkend op de middelbare school had ik misschien wel een paar kilootjes te veel, maar van echt te dik of overgewicht was geen sprake. Eigenlijk zijn die extra kilo’s er in de loop der jaren steeds meer ingeslopen, als gevolg van te vaak en te veel lekker eten, snoepen en te weinig bewegen. Met het ouder worden en na twee keizersneden wordt het helaas ook nog wat lastiger.

Ik heb al eerder diëten gevolgd maar ben eigenlijk nooit veel afgevallen en daarna kwam ik ook steeds weer aan. Door een vriendin kwam ik met PowerSlim in aanraking. Zij had iemand ontmoet die erg enthousiast was over het programma, en dan met name de coaching. Door mijn vriendin raakte ik ook gemotiveerd en begon ik te geloven dat ik me door PowerSlim een stuk beter zou gaan voelen. We besloten beide om onze goede voornemens dit keer eens écht waar te gaan maken. Ik ben ongeveer een week na haar begonnen bij dezelfde coach en ook dat maakte het traject extra motiverend: we konden het samen doen. We hadden ongeveer hetzelfde startgewicht, dus dan houd je elkaar al helemaal extra scherp.

Dankzij PowerSlim en het enthousiasme van mijn PowerSlim coach en mijn vriendin zit ik nu stukken lekkerder in mijn vel! Sommige producten vind ik erg lekker. Bijvoorbeeld de muesli, daar kan ik me nog steeds op verheugen! Ook ben ik heel blij met de PowerSlim rijst, de pasta en het brood. Er waren ook producten die ik niet lekker vond maar gelukkig is er genoeg variatie.

Ik vond het zeker niet altijd makkelijk. Ik had, en heb nog steeds, moeilijke momenten. Soms heb ik gewoonweg zin in een stuk chocolade, wijn, kaasjes of een goede cappuccino. Al zijn de praliné repen van PowerSlim natuurlijk een goed alternatief voor chocolade. Maar als je je goed aan het programma houdt zie je de vooruitgang en dat motiveert natuurlijk enorm om vol te houden! Daarnaast weet mijn coach me heel goed te motiveren en heeft ze altijd wel een goede tip voor de moeilijke momenten. Ook is ze super enthousiast en deelt ze mijn blijdschap als ik weer een stapje verder ben.

Ik voel me tegenwoordig een stuk zekerder en zit lekker in mijn vel. Leuk zijn ook alle complimenten die je krijgt, dat sterkt je nog meer. En het kopen van nieuwe kleren natuurlijk!

Uw Naam (verplicht)

Uw e-mail (verplicht)

Onderwerp

Uw Bericht

 

 

Najaarsdip? Ik voel me juist fit!*

Dominique Loomans, 47 jaar uit Son

Ik ben met PowerSlim in aanraking gekomen door een nichtje van me, zij vertelde over het programma en ik wilde graag wat afvallen. Na drie zwangerschappen bleef er steeds wat gewicht aanzitten, dat er niet meer af wilde. Ik had al allerlei diëten geprobeerd, maar niets hielp. Ik voelde me bij die verschillende diëten ook helemaal niet prettig. Waarschijnlijk at ik toen ook te veel tussendoortjes, mijn gewicht bleef maar hetzelfde.

Ik wist dat een vriendin van me het PowerSlim programma eens heeft geprobeerd en het was haar erg goed bevallen. Ik heb de stoute schoenen aangetrokken en ben naar een PowerSlim coach bij mij in de buurt gegaan. Ik wilde niet heel veel afvallen, maar genoeg om me weer prettig in mijn eigen lichaam te voelen. Ik vind het programma makkelijk vol te houden door de lekkere maaltijden en producten zoals de crackers, het brood en zelfs chips! In het kookboek staan veel lekkere recepten en voor mij zijn de zes eetmomenten per dag meer dan voldoende. Nu ik mijn streefgewicht heb bereikt, gebruik ik de lekkere tussendoortjes nog steeds af en toe.

De coaching heb ik als heel prettig ervaren: je hebt altijd iemand om op terug te vallen en je kunt je verhaal kwijt als je daar behoefte aan hebt. Ook krijg je tips die je toe kunt passen in moeilijke situaties, super fijn dus!

Ik voel me nu, een jaar later, veel energieker en ik ben nog steeds op mijn streefgewicht! Alles gaat net wat makkelijker, ik geniet weer van winkelen want alles staat nu leuker. Dankzij PowerSlim zit ik weer lekker in mijn vel en kan ik vol energie het najaar in!

Wil je meer informatie, maak dan vrijblijvend een afspraak voor een GRATIS intakegesprek.

Uw Naam (verplicht)

Uw e-mail (verplicht)

Onderwerp

Uw Bericht